KaliSel
KaliSel, gıdalarda tuz için bir alternatif ve daha dengeli bir beslenme için bir seçenektir. Gıda endüstrisi için potasyum klorür, uluslararası gıda yasalarına uygundur.
KaliSel – Gıdalarda Tuz için Bir Alternatif ve Daha Dengeli Bir Beslenme
- Gıda endüstrisi için potasyum klorür
- Doğal kaynak
- Özellikle düşük yan tuz içeriği
- Uluslararası gıda yasalarına uygun
- Gıda endüstrisinde sodyum klorüre benzer çoklu ve karmaşık işlevleri üstlenir
- Sodyum klorür ile benzerliği sayesinde kısmi ikame için mükemmel
- İnsan vücudunun potasyum ihtiyacını karşılamasına yardımcı olur
Uygulama önerisi
KaliSel, yüksek kaliteli potasyum klorür içerir ve gıda endüstrisi tarafından çok çeşitli gıdaların üretiminde yaygın olarak kullanılmaktadır. Başka bir deyişle, katkı maddesi ve işlem yardımcı maddesi olarak ve gıdaların zenginleştirilmesi için kullanılmaktadır.
KaliSel, ...